5 anledningar att ta grönt kort med Happy Golfer

➡️ Grönt kort online - 995kr

Starta Kursen
Vår vision
1

100% digitalt

Vi tillhandahåller omfattande digitalt teorimaterial som hjälper dig att förstå regler, golfetikett och grundläggande koncept. Du kan studera i din bekvämlighet och repetera viktiga delar av teorin för att förbättra ditt förstånd för spelet.

Golfbil
2

20+ videolektioner

Med vårt grönt kort-erbjudande får du tillgång till över 20 inspirerande och pedagogiska videolektioner samt flera bra övningar att ta med till golfbanan

Golfbil
Golf Stockholm
3

Personlig rådgivning och golfhandske på köpet

Vår erfarna personal står till ditt förfogande för att ge dig personlig utrustningsrådgivning. Vi hjälper dig att hitta rätt klubbor, bollar och andra tillbehör som passar din spelstil och preferenser för att maximera din golfupplevelse.

Golfbil
4

Första rundan gratis

När du tar ditt gröna kort hos oss, belönar vi dig med en kostnadsfri runda på vår fantastiska golfbana, Happy Golfer Stockholm. Så du kan njut av en underbar dag på banan och gå din fadder runda för att avsluta gröna kortet.

Golfbil
Golf Stockholm
5

Gör kursen i din takt

Hos oss kan du ta ditt gröna kort i din egen takt och anpassa ditt lärande efter dina behov. Denna kurs är helt digital så du kan starta/pausa/avsluta din kurs när det passar dig bäst. Ta kontroll över din golfutbildning och uppnå dina mål på dina villkor.

➡️ Grönt kort online - 995kr

Starta Kursen
4.9på TrustPilot av 102 omdömen