Om Happy Golfer

Happy Golfers nya hem

En golfsimulator består av en matta lik de du brukar hitta på driving rangen, samt en projektorduk. Du slår mot duken och en dator visualiserar hur bollen hade färdats om du slog på riktigt – ute i det vilda.

För varje år som går och i takt med att teknologin utvecklas så blir golfsimulatorer allt mer realistiska, och är för många ett praktiskt alternativ till riktig golf. Fördelarna är många; som att du kan spela oavsett väder, eller att du inte behöver gå mellan hålen. Du behöver heller inte reparera torv eller nedslagsmärken.

Vår vision

Vår vision

Vår vision är att få Golfen att växa genom att göra den mer inkluderande och engagerande. Vi tror att golfen behöver bli mer lättillgänglig och fokuserar därför på att utveckla digitala lösningar som sänker trösklarna in i sporten. Vi grundades 2013 och sedan dess utbildat tusentals nya golfare varje säsong.

Vårt community

Golf är roligare tillsammans så därför satsar vi hårt på att bygga en community av glada golfare som peppar varandra till mer spel och träning! I vår facebookgrupp får du speltips, inbjudningar till tävlingar, träningsdagar, rundor, after works och mycket mer. Gå med i gruppen direkt för att träffa andra golfare runt om i Sverige! Länk till Facebook

Golfbil
Golf Stockholm

Happy Golfer Stockholm

Inför säsongen 2022 öppnade vi vår egna hemmaklubb Happy Golfer Stockholm (fd. Grödinge) i Botkyrka, 30 min från Stockholm city. Här bygger vi en roligare golfupplevelse för den moderna golfaren. Häng med!

Team

Niklas Dahlman

Niklas Dahlman

Grundare / Produktägare

Mattias Bohlin

Mattias Bohlin

Grundare / VD

Simon persson

Simon Persson

Grundare / Styrelseordförande

Filip Bergman

Filip Bergman

COO

Mattias Sandelius

Jesper Jegander

SEO Specialist

William Nordkvist

Donald Pearson

PGA-tränare

Jesper Jegander

Rita Lundholm

Happy Golfer Stockholm

Jesper Jegander

Odette Athina

Happy Golfer Stockholm

Jesper Jegander

Billie Schüler

Happy Golfer Stockholm

Kontaktuppgifter