Bli en bättre golfare med Happy Golfer

Vi erbjuder både nätbaserad träning och samarbeten med instruktörer över hela landet för att göra dig till en bättre golfare.

Boka lektion våra tränare

Donald Pearson
plats

Stockholm

Donald Pearson

Donald är ny tränare och pro på Happy Golfer Stockholm och ansvarar för lektioner och träning.

950 kr/50 min

Boka träning
Mattias Bohlin
plats

Happy Golfer Stockholm

Mattias Bohlin

Mattias är fd. golfproffs och expertkommentator som ger privatlektioner på Happy Golfer Stockholm.

1450 kr/timme

Boka träning
Lucas de Francesca
plats

Stockholm

Lucas de Francesca

Lucas är utbildad PGA tränare som håller till på Alba Golf under vintrarna och hos oss på Happy Golfer Stockholm under golfsäsongen.

995 kr/timme

Boka träning

Varför ska jag ta en lektion?

Golflektioner är avgörande för att förbättra dina färdigheter och framgång på golfbanan. Med våra professionell tränare kan du förbättra din svingteknik, strategi och mentala styrka. Genom att korrigera dåliga vanor och ge nya perspektiv, kan du ta ditt spel till en ny nivå. Oavsett om du är nybörjare eller erfaren golfare, kommer golflektioner att hjälpa dig att öka precision, kraft och konsistens i dina slag. Genom att investera tid och engagemang i att lära dig av en tränare, kan du utveckla dina färdigheter, öka självförtroendet och njuta av golfspelet ännu mer.

Hur fungerar golfträning digitalt?

Digital golfträning innebär att använda teknik och onlineplattformar för att förbättra ditt golfspel. Det kan inkludera virtuella golfbanor, simulatorer, videolektioner, analysverktyg och träningsprogram. Genom att använda digitala resurser kan du få feedback på ditt sving, analysera statistik och få tillgång till expertinstruktioner för att förbättra ditt spel, oavsett var du befinner dig.

Vi använder kakor för att kunna ge dig bästa möjliga upplevelse på vår hemsida. Läs mer i vårCookie policy