blogg /

Callaway Paradym Ai Smoke - allt du behöver veta om den nya serien

Callaway Ai Smoke

Custom fitting - Paradym Ai Smoke

Nu kan du boka in dig på kostnadsfri custom fitting

Happy Golfer

Callaway Paradym Ai Smoke

Förra året lanserades Callaway Paradym, vilket blev en succé. Nu är uppföljaren här, Paradym Ai Smoke. Den nya serien kommer med drivers, fairwaywoods, hybrider och järn som är framtagna med artificiell intelligens och är den mest avancerade träffytan i Callaways historia. Callaway har utforskat gränserna för maskininlärning och A.I. för att skapa den nya Ai Smart Face, huvudteknologin i Ai Smoke-serien.

Ai smoke Family
Ai smoke Family
Ai smoke Family
Ai smoke Family
Ai smoke Family

Paradym A.I. Smoke drivers

Paradym Ai Smoke driver är ett stort framsteg i Callaways Ai-resa, med en träffyta skapat på spelardata och maskininlärning. Ai Smart Face är optimerard på statistik från tusentals golfspelare. Genom att utnyttja Ai och maskininlärning används deras svingar för att skapa över 50 000 virtuella prototyper på träffytor och därefter optimerat för varje driverhuvud i den nya serien.

Callaway Paradym Ai Smoke MAX - driver

Ai Smoke MAX passar de flesta spelare, oavsett om du har högt handikapp eller är professionella på touren. Eftersträvar du maximal längd och förlåtande egenskaper samtidigt som du har möjligheten att styra formen på slagen är den perfekt för dig. Det är en förlåtande design och det finns möjlighet att justera tyngdpunkten.  

Callaway Paradym Ai Smoke Triple Diamond - driver

Ai Smoke TD är framtagen för skickligare spelare som vill ha ökad möjlighet att kontrollera sina utslag från tee. Den har en design där träffytan är framtaget för att generera en neutral till fade-slående bollbana och en kompakt huvudstorlek för att maximera kontrollen över bollen.

Callaway Paradym Ai Smoke MAX D - driver

Ai Smoke MAX D är för spelare som vill slå en draw för rakare utslag från tee. Max D driver är konstruerad med hög MOI. Detta designelement kan bidra till ökad förlåtande egenskaper och stabilitet under svingen.

Callaway Paradym Ai Smoke Fast - driver

Ai Smoke MAX Fast Driver är för spelare som önskar en lätt och hjälpsam launch från tee. Den är konstruerad med högt MOI och en bakre vikt för att optimera distansen vid slagen.

Modell

Profil

Form

Justerbarhet

Launch

Spinn

Flykt

MAX

Distans och justerbahet

Modern

Justerbar skjutbar vikt bak

Mid-high

Låg

Neutral (justerbar)

MAX D

Distans och förlåtande

Utsträckt

5G vikt bak

Hög

Mid-låg

Draw bias

MAX Fast

Distans och förlåtande

Utsträckt

5G vikt bak (fast hosel)

Hög

Mid-låg

Draw bias

Tripel diamond

Distans och möjlighet att forma slagen

Kompakt

Flyttbara vikter 14g bak, 2g fram

Låg

Låg

Neutral till fade

Callaway Paradym A.I. Smoke fairwaywoods

Paradym Ai Smoke Fairway Woods har Callaways Ai Smart Face. Varje träffyta är utformat för att optimera launch och spinn. Baserat på spelartestning och feedback fokuserade Callaways ingenjörsteam särskilt på att förbättringar på den lägre delen av träffytan, där många missar med fairwaywood.

Callaway Paradym Ai Smoke MAX - fairwaywood

Ai Smoke MAX är för spelare som söker konsekvent launch och en neutral bollbana. Det är den mest kompletta i serien och passar alla typer av spelare.

Callaway Paradym Ai Smoke Triple Diamond - fairwaywood

Ai Smoke TD är för skickligare spelare med snabbare svinghastighet som vill kunna forma sina slag. Framtagen för att få en lägre bollbana med lägre spinn. 

Callaway Paradym Ai Smoke MAX D - fairwaywood

Ai Smoke MAX D är för spelare som är ute efter högre launch och vill minska chansen till inte slice. Det är den mest förlåtande fairwaywood i den nya serien.

Callaway Paradym Ai Smoke Fast - fairwaywood

Ai Smoke MAX Fast för spelare med lägre svinghastighet som vill ha en fairwaywood med lättare vikter och hjälper till att få en bättre launch vid slagen. 

Callaway Paradym A.I. Smoke hybrider

Hybriderna använder Ai Smart Face för att få maximalt distans med kontroll mot greenen. De har en grundare profil för hög, enkel launch medan Tungsten Speed Cartridge skapar generar längd i slagen. Det är även en mer framträdande sulkant som ger förbättrad interaktion med gräset och skapar renare kontakt.

Callaway Paradym Ai Smoke HL - hybrid

Ai Smoke HL är för spelare med genomsnittlig svinghastighet. För spelaren som strävar efter att slå bollen högre för att maximera carry.

Callaway Paradym Ai Smoke - hybrid

Ai Smoke är för spelare med genomsnittlig till snabb svinghastighet. För spelaren som vanligtvis slår bollen högt och letar efter mer distans och en mindre spridning.

Callaway Paradym Ai Smoke MAX Fast - hybrid

Ai smoke MAX Fasr är för spelare som vill få upp svinghastigheten. Den här spelaren behöver öka svinghastigheten för att slå bollen högre och maximera både carry avståndet och få mer stopp på green.


Callaway Paradym A.I. Smoke järnklubbor

Next level järnklubbor tack vare Ai Smart Face. Med Ai Smart Face främjar dessa järn exceptionellt distans, kontroll mot greenen och optimal launch. Den nya formen består av längre bladlängder, tunnare topplinjer och bredare sulor för att skapa en förlåtande alternativ samtidigt som det ger professionellt intryck.

Callaway Paradym Ai Smoke HL - järn

Ai Smoke HL järnen är för spelare med standard svinghastighet. Denna spelare önskar att slå bollen högre för att maximera carry.

Callaway Paradym Ai Smoke - järn

Ai Smoke järnen är för spelare med medel till snabb svinghastighet. Denna typ av spelare har vanligtvis en hög bollbana och söker efter ökad distans samt en mindre spridning av bollarna.

Callaway Paradym Ai Smoke MAX Fast - järn

Ai Smoke MAX Fast är för spelare med långsammare svinghastighet. Den här spelaren behöver öka svinghastigheten för att slå bollen högre och få bollen att stanna snabbt på greenen.

Jesper Jegander Happy Golfer

Jesper Jegnader

Jesper är ansvarig för bloggen hos Happy Golfer.