blogg /

Cobra Darkspeed - allt du behöver veta

Taylormade Qi10 LS

Förbeställ nya Cobra Darkspeed

Redan nu kan du förbeställa från Cobras nya klubbserie.

Happy Golfer

Cobra Darkspeed drivers

Cobras nya driverfamilj, DARKSPEED, har en ny och banbrytande aerodynamisk design, en utvecklad PWR-BRIDGE viktteknologi och en avancerad, AI-designad träffyta. Med tre olika modeller, LS, X och MAX, med helt olika egenskaper kan Cobra hjälpa golfare på alla nivåer slå längre och rakare drives.

Cobra Darkspeed LS

Darkspeed LS är Cobras snabbaste driver med en unik aerodynamisk form. En driver designad för bättre spelare som kräver låg launch och låg spinn för maximal längd och för att kunna forma slagen. För ytterligare justering finns tre vikter i sulan (1x12 gr och2x3 gr) placerade långt fram mot häl och tå samt lång bak för att kunna förändra bollflykten så att den passar spelaren.

Cobra Darkspeed X

Darkspeed X är designad för att tilltala det bredaste spektrumet av spelare och har aerodynamisk form för högre klubbhastighet. En vikt längst bak och en vikt nära träffytan gör att spelaren kan ställa in drivern för lågt spinn och högre bollhastighet, eller mer spinn och en mer förlåtande klubba.

Cobra Darkspeed MAX

Darkspeed MAX är den stabilaste och mest förlåtande av de tre modellerna, och har en vikt placerad bak och en mot hälen. Ge-nom att placera 12 gr-vikten bak och 3 gr-vikten mot hälen upplever spelaren en stabil hög bollbana med en svag draw. När den tyng-re vikten på 12 gr placeras i hälpositionen blir det lättare att ta bort en elak slice för längre och rakare slag. DARKSPEED MAX-drivernfinns också i en dammodell med en mattsvart ram, en blank kolfiberkrona samt isblå detaljer.

Cobra Darkspeed fairwaywood

I DARKSPEED-familjen ingår självklart också fairwayklubbor. Fairwayklubborna delar samma revolutionerande aerodynamik, PWR-BRIDGE och PWRSHELL H.O.T Face som finns i DARKSPEED drivers. Även härfinns tre modeller som är utformade för att passa tre olika typer av golfare.

Cobra Darkspeed LS

Darkspeed LS är för den bättre spelaren som söker låg spinn och en klubba som är byggd för att leverera en svag fade. Den har i år enram i lätt och starkt titanium för att kunna frigöra vikt och placera hela 68 gr tungsten i sulan.

Cobra Darkspeed X

Darkspeed X kommer att passa flest golfare, spelare som söker den perfekta kombinationen av högre launch, låg spinn och förlåtande egenskaper.

Cobra Darkspeed MAX

Darkspeed MAX till sist är gjord för alla spelare som vill ha en maximalt förlåtande klubba och som vill kunna räta ut en slice genom att flytta vikterna så att klubban levererar en draw

Jesper Jegander Happy Golfer

Jesper Jegnader

Jesper är ansvarig för bloggen hos Happy Golfer.