blogg /

Bli en bättre golfare, var du än befinner dig.

SwingBuddy är ett verktyg som hjälper dig att utvecklas som golfspelare, helt digitalt förstås! Appen sammankopplar dig med professionella svenska golftränare och du får direkt feedback på din svingteknik och massa mer. Ta hjälp av vår duktiga tränare Donald Pearsson även om du inte bor i Stockholm.

Det är enkelt att komma igång och börja använda SwingBuddy. Verktyget är modernt och innovativt och utvecklas ständigt med ny funktionalitet för att tillgodose era önskemål.

Appen finns både för IOS och Android. Sök på "Swingbuddy".

Välj inne i appen väljer du Happy Golfer som klubb för att få uppdateringar från vår klubb.

Digital svinganalys

Ta hjälp av en professionell tränare för att få till en perfekt sving en gång för alla. Med en digital svinganalys filmar du din sving och får sedan feedback direkt i appen av vår tränare Donald inom 24 timmar.

Digital privatlektion

Det går också bra att boka en privatlektion i Swingbuddy! Du befinner dig på en range eller i en simulator och ställer upp telefonen så att tränaren kan se dig, sen får du samma matnyttiga tips som om ni hade träffats på riktigt.

Digital customfitting

Även Custom Fittings går att göra på distans så länge tränaren kan se hur du svingar. Boka direkt i appen och låt oss hjälpa dig hitta rätt utrustning för dig.

Var finns appen?

Du hittar appen i Apples Appstore eller i Google Play Store. Sök på "Swingbuddy".

Vad behöver jag mer?

För att kunna genomföra en digital lektion eller custom fitting behöver du två saker. Ett par hörlurar och en bra plats att vara på, helt i en golfsimulator eller på en driving range.

Hur bokar jag?

Välj produkt i appen och följ anvisningarna för att boka lektion, fitting eller svinganalys.