blogg /

Grödinge Golf Center blir Happy Golfer Stockholm

Happy Golfer Stockholm

Inför säsongen 2022 bildade Happy Golfer Stockholm den nya klubben genom att ta över de tidigare banorna Skälby golf och Grödinge golf center. Vi erbjuder nu sammanlagt 27 hål, med en 18-hålsbana och en 9-hålsbana. Våra banor är varierande i svårighetsgrad och passar både erfarna golfare och nybörjare som precis tagit grönt kort. Vi är stolta över att erbjuda en golfupplevelse som tilltalar spelare på alla nivåer. Välkommen till Happy Golfer Stockholm, där du kan njuta av spännande och utmanande hål i en vacker miljö.

Välkommen till Happy Golfer Stockholm

Vår hemmabana 30 min från Stockholm City! Här hittar du både en fullängds 9 och 18-hålsbana. Tillgängliga starttider redan till helgen!

Vår hemmabana

Två banor, 27-hål

Lediga starttider

Range & Träningsområden

Bar & Restaurang

Jag var medlem i Skälby golf – vad gäller?

Om du köpte medlemskap i Skälby golf för säsongen 2022 kommer det automatiskt omvandlas till ett medlemskap i Happy Golfer Stockholm. Du bör redan ha blivit kontaktad av oss, om så inte skett får du gärna skriva till oss i chatten så hjälper vi dig.

Vill du veta mer om övertagandet kan du läsa om det i Svensk golf

Mattias Bohlin

Mattias är expertkommentator på discoveryplus och fd. proffsspelare. Det är han som står för allt utbildningsmaterial på HappyGolfer.se!