blogg /

Sweetspot- nytt bokningssystem för Happy Golfer Stockholm

I samband med att Happy Golfer Stockholm öppnar upp sin verksamhet så gör vi det tillsammans med bokningssystemet Sweetspot! För att förbättra tillgängligheten för alla som vill spela hos oss och för att ytterligare optimera golfspelet och möta våra medlemmars och gästers behov har vi valt Sweetspots bokningssystem.

Viktigt att notera är att inga bokningar görs via telefon eller vår reception. Vi hjälper dig självklart gärna att komma igång med Sweetspot, fråga oss bara så visar vi dig.

För att kunna boka tider behöver du ha ett konto i Sweetspot.


Redo att spela?

Happy Golfer Stockholm

Varmt välkommen till Happy Golfers nya hemmabana Happy Golfer Stockholm! 
En 27-hålsanläggning endast 30 minuter från Stockholm city. Medlemskap från 1295 kr.

Så här går du tillväga:

  • Ladda ner appen Sweetspot i Google Play eller App Store och skapa ett konto
  • Koppla ditt golf-id (använd ditt lösenord som du använder i Min Golf)
  • Klicka på Spela uppe till vänster i appen.

Appen kommer du använda vid ankomstanmälan så det är bra att ladda ner redan nu. Bäst funktion får du om du laddar ned appen i din telefon.

Här nedan kan du hitta svar och förklaringar på de vanligaste frågorna angående Sweetspot.


Vanliga frågor


Vad är Primetime?

De mest attraktiva startiderna kallas Primetime. Det är alltså de tider som oftast bokas upp först. Dessa tider syns med en stjärna på starttiden.

Ankomstregistrering

Ankomstregistrering sker antingen direkt i appen eller på plats i receptionen. Personlig ankomstregistrering gäller, d.v.s. man kan inte anmäla en hel boll själv. Du kan ankomstregistrera dig i appen när du är inom 500 m från klubbhuset. Dock tidigast 30 minuter innan din starttid.

Digitala scorekort & registrera runda

Vi har inga fysiska scorekort och förespråkar att man använder scorekort via någon av apparna, t.ex. Gamebook. När rundan är klar kan du välja att registrera rundan till mingolf.se från appen.

Golfvänner i Sweetspot

I Sweetspot kan du koppla alla kontakter du har i din telefonbok i telefon som golfvänner. Det förutsätter dock att de har ett Sweetspot-konto. Om de inte har det, kan man skicka en snäll begäran om att de ska skapa ett konto, så ni kan bli golfvänner. Golfvänner i Sweetspot är inte detsamma som golfvänner i mingolf.se och går därmed inte att föra över.

Tekniska problem i Sweetspot-appen?

Om tekniska problem uppstår i appen, tex att kortbetalningen inte fungerar, då ska du göra följande när problemet har uppstått: 1. Skaka på telefonen – så kommer en ny vy upp “Rapportera ett fel” 2. Beskriv i text vad problemet är 3. Tryck på knappen för att skicka in Då går det direkt till Sweetspots tekniska support, som kommer sköta kontakten direkt med er för att lösa problemet.

Har du någon annan fråga? Lämna en kommentar, eller skriv till oss i chatten!

Behöver du ett golf-ID?

Spela på alla Sveriges golfbanor för 389kr/år. Blixtsnabb registrering.

Happy Golfer

Mattias Bohlin

Mattias är expertkommentator på discoveryplus och fd. proffsspelare. Det är han som står för allt utbildningsmaterial på HappyGolfer.se!