blogg /

Titleist Vokey SM10 wedgar

SM10 wedges

Titleist Vokey SM10

Inget gör mer för att förbättra ditt spel än nya wedgar, nu är det nya wedgarna från Titleist, Vokey SM10 med Spin Milled-grooves och en sula som är anpassad efter dina behov. Ta del av avancerade design, spelad av fler av de bästa spelarna i världen, och se exakt hur vasst ditt närspel kan bli.

När börjar försäljningen av Titleist Vokey SM10?

Det finns ingen information om det officiella släppet av SM10 wedgar ännu, men med PGA Show i Orlando bara några veckor bort kan vi förvänta oss att få höra fullständiga detaljer om den nya wedgarna. Titleist planerar att dela med sig av mer information om de via sina sociala plattformar.

Förbättrad bollflykt och känsla

SM10-wedgen ger dig en lägre och mer aggressiv bollbana samtidigt som den känns riktigt stabil vid träff. Med en noga anpassad tyngdpunkt får du ökad kontroll och stabilitet, vilket ger dig förtroendet att slå varje slag med självförtroende.

Högsta möjliga backspinn

De precisa urfrästa grooves på alla SM10-wedgar ger optimalt backspinn, och träffytan är värmebehandlad för att öka livslängden på grooves. Varje Vokey-wedge genomgår en 100-procentig inspektion för att garantera bästa kvalitet och prestanda.

Fantastiskt mångsidig

Din sving är unik och behöver rätt verktyg. SM10-wedgen erbjuder den perfekta kombinationen av suldesign för felfri kontakt och maximal mångsidighet, så att du är redo för alla utmaningar på banan. Med sex olika suldesign, inklusive den nya T Grind, blir SM10 nyckeln till ditt bästa wedge-spel.


SM10 finish - alternativ

SM10 kommer i tre olika färger, Tour Chrome, Nickel och Jet Black.

Tour Chrome

Jet Black

Nickel

Jesper Jegander Happy Golfer

Jesper Jegnader

Jesper är ansvarig för bloggen hos Happy Golfer.