Golf till halv greenfee på 1300 banor

Golfhäftet Plus

Spela för halv greenfee på 1300 golfbanor i Europa.

Varav 200+ banor i Sverige

Använd appen i receptionen på klubben för att dra av rabatten

Det perfekta sättet att upptäcka nya banor på

Se vilka banor som ingår i golfhäftet här

Spela flera gånger på utvalda banor med Plus!

💥 Black Week: Köp ett häfte - få Plus på köpet. Köp två häften - få Plus & valfri gåva!

golfamore

Black Week Erbjudande

Under Black Week får du välja valfri gåva när du köper Golfamore Plus! Köp 1 Golfamore kort 2024 och få PLUS på köpet 2. Köp 2 Golfamore kort 2024 och få PLUS med båda korten (värde 400:-) och en extra gåva.

golfamore

Golfhäftet blir Golfamore

Under 2023 bytte Golfhäftet namn till Golfamore för att bättre spegla produktens internationella utbud. Med appen kan du spela på över 1300 banor runt om i Europa!

Frågor & Svar om Golfhäftet/Golfamore:

Vilka banor får jag spela på till halva priset?

Banorna som ingår i golfhäftet presenteras på den här sidan.

Hur många gånger får jag spela till halva priset?

Med golfhäftet får du spela en gång till halva priset per bana. Idén är att du ska besöka flera olika banor och hitta din favorit.

Med Golfhäftet Plus får du tillgång till extra starttider på varje bana. Läs mer om det här.

Är det ett fysiskt häfte?

Nej golfhäftet är numer en digital produkt. Efter beställning kommer du få ett mail med instruktioner för hur du laddar ner appen och kommer igång.

Kan jag använda golfhäftet på Happy Golfer Stockholm?

Ja! Vi accepterar golfhäftet på vår egna bana så välkommen att besöka oss.

Kan jag köpa och ge bort?

Absolut! Golfhäftet är en utmärkt present till golfare. Den e-postadress du anger vid beställning kommer få golfhäftet, men det går sedan att överlåta till någon annan (innan det aktiverats)

Hur länge gäller kortet?

Golfhäftet gäller per kalender år från januari-december, oberoende när på året du köper kortet.

Det är giltigt till 31:a december samma år som du köpte det för.


Golfhäftet

Upptäck nya golfäventyr till halva priset med Golfhäftet! Appen ger dig möjligheten att utforska över 1200 golfbanor runt om i Europa, varav över 200 fantastiska banor finns i Sverige. Med Golfhäftet kan du njuta av greenfees till en rabatterad kostnad och samtidigt uppleva spännande och utmanande golfbanor.

Oavsett om du är en erfaren golfspelare som vill utmana dig själv på nya banor eller en nybörjare som vill utforska golfvärlden, är Golfhäftet den perfekta följeslagaren. Appen ger dig tillgång till en bred variation av golfbanor med olika svårighetsgrader och natursköna omgivningar.

Förutom att erbjuda halva priset på greenfees ger Golfhäftet också möjligheten att spara pengar på andra golfrelaterade erbjudanden, som rabatter på golfutrustning, träningslektioner och hotellpaket. Vi strävar efter att göra golfupplevelsen ännu mer tillgänglig och rolig för våra medlemmar.

Med Golfhäftet behöver du inte längre begränsa dig till samma gamla golfbanor. Utforska nya platser, upptäck gömda pärlor och utöka din golfhorisont. Vår app är enkel att använda och ger dig flexibiliteten att boka rundor när det passar dig bäst.

Ladda ner Golfhäftet idag och ge dig själv möjligheten att spela på några av de bästa golfbanorna runt om i Europa till halva priset. Upptäck golfens underbara värld och njut av fantastiska golfupplevelser med Golfhäftet som din pålitliga guide.

Vi använder kakor för att kunna ge dig bästa möjliga upplevelse på vår hemsida. Läs mer i vårCookie policy