Golfhäftet

Halv greenfee på 1300 banor.

Beställ Golfhäftet Plus

595kr (värde 795kr)

  • Spela för halv greenfee på 1300 golfbanor i Europa.

  • Varav 200+ banor i Sverige.

  • Använd appen i receptionen på klubben för att dra av rabatten.

  • Det perfekta sättet att upptäcka nya banor på.

Happy Golfer Omdömen
golfamore

Golfhäftet blir Golfamore

Under 2023 bytte Golfhäftet namn till Golfamore för att bättre spegla produktens internationella utbud. Med appen kan du spela på över 1300 banor runt om i Europa!

Frågor och svar om Golfhäftet

Vilka banor får jag spela på till halva priset?

Banorna som ingår i golfhäftet presenteras på den här sidan.

Hur många gånger får jag spela till halva priset?

Med golfhäftet får du spela en gång till halva priset per bana. Idén är att du ska besöka flera olika banor och hitta din favorit.

Med Golfhäftet Plus får du tillgång till extra starttider på varje bana. Läs mer om det här.

Är det ett fysiskt häfte?

Nej golfhäftet är numer en digital produkt. Efter beställning kommer du få ett mail med instruktioner för hur du laddar ner appen och kommer igång.

Kan jag använda golfhäftet på Happy Golfer Stockholm?

Ja! Vi accepterar golfhäftet på vår egna bana så välkommen att besöka oss.

Kan jag köpa och ge bort?

Absolut! Golfhäftet är en utmärkt present till golfare. Den e-postadress du anger vid beställning kommer få golfhäftet, men det går sedan att överlåta till någon annan (innan det aktiverats)

Hur länge gäller kortet?

Golfhäftet gäller per kalender år från januari-december, oberoende när på året du köper kortet.

Det är giltigt till 31:a december samma år som du köpte det för.


Golfhäftet

Halv greenfee med Golfamore

Upptäck nya golfäventyr till halva priset med Golfhäftet! Appen ger dig möjligheten att utforska över 1300 golfbanor runt om i Europa, varav över 200 fantastiska banor finns i Sverige. Med Golfhäftet kan du njuta av greenfees till en rabatterad kostnad och samtidigt uppleva spännande och utmanande golfbanor.


Oavsett om du är en erfaren golfspelare som vill utmana dig själv på nya banor eller en nybörjare som vill utforska golfvärlden, är Golfhäftet den perfekta följeslagaren. Appen ger dig tillgång till en bred variation av golfbanor med olika svårighetsgrader och natursköna omgivningar.


Förutom att erbjuda halva priset på greenfees ger Golfhäftet också möjligheten att spara pengar på andra golfrelaterade erbjudanden, som rabatter på golfutrustning, träningslektioner och hotellpaket. Vi strävar efter att göra golfupplevelsen ännu mer tillgänglig och rolig för våra medlemmar.


Med Golfhäftet behöver du inte längre begränsa dig till samma gamla golfbanor. Utforska nya platser, upptäck gömda pärlor och utöka din golfhorisont. Vår app är enkel att använda och ger dig flexibiliteten att boka rundor när det passar dig bäst.


Ladda ner Golfhäftet idag och ge dig själv möjligheten att spela på några av de bästa golfbanorna runt om i Europa till halva priset. Upptäck golfens underbara värld och njut av fantastiska golfupplevelser med Golfhäftet som din pålitliga guide.

Plus ingår

I det här erbjudandet får du Golfamore Plus till priset av det "vanliga" golhäftet. Det betyder att du kan spela fler än en gång till halv greenfee på många av de anslutna banorna!