blogg /

De 5 bästa golfbollarna på marknaden 2024

Golfpresent

TITLEIST PRO V1 / PRO V1 X


4.9av Happygolfer
TITLEIST PRO V1 / PRO V1 X

Titleist PRO V1/PRO V1 X är den kompletta golfbollen som det flesta proffsen använder sig av på touren. Pro V1 finns i två versioner: Pro V1 och Pro V1x. Pro V1 är designad för spelare som vill ha en mjuk känsla och en lägre bollflykt, medan Pro V1x är designad för spelare som vill ha en högre bollflykt och mer spinn.

SRIXON Z-STAR


4.4av Happygolfer
SRIXON Z-STAR

Srixon Z-Star X är en tournivå golfboll som är designad för spelare med höga svinghastigheter. Z-Star-bollarna är utformade för att ge optimala avstånd, kontroll och känsla på golfbanan. Hideki Matsuyama är en av flera som spelar på den bollen på touren.

Behöver du ett golf-ID?

Spela på alla Sveriges golfbanor för 389kr/år. Blixtsnabb registrering.

Happy Golfer

CALLAWAY CHROME SOFT


4.7av Happygolfer
CALLAWAY CHROME SOFT

Callaway Chrome Soft är deras bästa boll på markanden och används av flera spelare på touren. Chrome Soft har också en lågspinnande design som ger en god bollflykt.

TAYLORMADE TP5


4.5av Happygolfer
TAYLORMADE TP5

TaylorMade TP5 och TP5x är populära serier av golfbollar tillverkade av TaylorMade Golf. Dessa golfbollar är utformade för att erbjuda hög prestanda och används av professionella och amatörgolfare. TP5-serien är känd för sin avancerade teknik och syftar till att erbjuda en kombination av längd, kontroll och känsla. Rory McIlroy anävder sig av TP5 bollen

Golfhäftet Plus

Spela för halv greenfee på 1200 golfbanor i Europa. Beställ golfhäftet plus för endast 595kr

Happy Golfer

BRIDGESTONE TOUR B XS


4.8av Happygolfer
 BRIDGESTONE TOUR B XS

Bridgestone Tour B XS är en populär serie golfbollar som tillverkas av Bridgestone Golf. Den legendariska spelaren Tiger Woods använder sig av Tour B XS och har varit med och tagit fram bollen.

Jesper Jegander Happy Golfer

Jesper Jegnader

Jesper är ansvarig för bloggen hos Happy Golfer.