blogg /

Varför kan jag inte logga in på golf.se?

Golfare

Kommer du inte in på ditt konto på golf.se? Det kan beror på flera saker. Har du glömt ditt lösenord går det att generera ett nytt genom att klicka på ”Glömt lösenord” Den vanligaste anledningen att du inte kan logga in på golf.se är dock att det är din registrerade mailadress som är fel. Skriv till din hemmaklubb så kan de uppdatera till den rätta! Är du medlem hos Happy Golfer kan du antingen maila eller skriva i vår chatt.

Behöver du ett golf-ID?

Spela på alla Sveriges golfbanor för 389kr/år. Blixtsnabb registrering.

Happy Golfer

Gammal mailadress på golf.se

Om du återupptar golfen igen efter en längre paus är det vanligt att du hunnit byta mailadress sedan sist och därmed inte kan logga in på golf.se. Genom att meddela din nya klubb din nya mailadress kommer de kunna uppdatera så att det blir rätt. Utan något aktivt medlemskap går det däremot inte att byta mailadress. Men så fort du tecknat ett medlemskap på nytt kommer klubben kunna hjälpa dig! Vill du ta upp golfen igen har vi ett medlemskap för 389kr.

Ändra uppgifter på golf.se

Dina uppgifter går att uppdatera på golf.se. Du loggar in på golf.se som vanligt sedan klickar du på ”Mina inställningar” därefter vidare till ”Mina kontaktuppgifter”. Här kan du ändra allt från adress, telefon och mailadress. Behöver du däremot ändra ditt efternamn måste du kontakta in hemmaklubb. Under ”Mitt konto” kan du välja att ändra lösenord och ändra de olika sekretessvalen. Samt ta ställning till vilka nyhetsbrev du önskar att få av förbundet.

Går inte att generera nytt lösenord för att logga in på golf.se

Har du glömt lösenordet som ör kopplat till ditt Golf ID kan du generera ett nytt. Det nya kommer till mailen som är kopplad till ditt konto. Om du får felmeddelande om att det inte går att generera nytt lösenord är antingen Golf ID eller mailadressen fel. Dubbelkolla med din hemmaklubb så att du skriver in rätt Golf ID, många skickar med det vid bekräftelsen. Oftast både vid köp av medlemskap eller grönt kort kurs. Din hemmaklubb kan även generera ett nytt lösenord från deras sida av golfens it system om du inte kan logga in på golf.se. Meddela klubben om ditt problem och skicka med Golf ID samt mailadressen du vill ska vara kopplad så hjälper de dig. Skulle det vara några andra tekniska problem kontaktar du Svenska Golfförbundet.

På jakt efter nya klubbor?

Låt oss hjälpa dig hitta rätt klubbor. Boka en custom fitting med våra duktiga experter.

Happy Golfer

Mattias Bohlin

Mattias är expertkommentator på discoveryplus och fd. proffsspelare. Det är han som står för allt utbildningsmaterial på HappyGolfer.se!