blogg /

Aimo-krediter till alla Happy Golfers

Vår vision på Happy Golfer är att göra golfen mer lättillgänglig. En del i det är att underlätta logistiken kring spelet för våra medlemmar och därför återupptar vi nu vårt mycket populära samarbete med bildelningsappen Aimo! Med ett golfmedlemskap från Happy Golfer får du varje månad krediter att använda för resor till golfbanan.

Aimo till golfbanan

Vad är Aimo?

Aimo är en bildelningstjänst med elbilar du bokar och startar med en app i din smartphone! Bilarna finns utspridda runt om i Stockholm för att du enkelt ska kunna hitta en bil när du behöver en. Öppna appen i din telefon, hitta en bil nära dig och åk iväg mot golfbanan – det är så enkelt. I hyran ingår allt. Aimo står för parkering, avgifter och 600 fria kilometer. Du betalar bara för tiden du har bilen. Välj om du vill ha bilen några timmar, hela dagen eller över helgen. När du är färdig parkerar du din bil på vilken laglig gatuparkering som helst inom hemmazonen.

Bilarna hämtas och lämnas i hemmazonen, eller på dedikerade Hotspots, men kan köras och parkeras tillfälligt var som helst. Perfekt när du ska ta dig ut till golfbanan! 

Lär mer om priser, hur det fungerar och hur du kommer igång på Aimos hemsida


Behöver du ett golf-ID?

Spela på alla Sveriges golfbanor för 389kr/år. Blixtsnabb registrering.

Happy Golfer

Hur kommer jag igång?

För att använda Aimo behöver du först och främst ladda ner appen till din iPhone eller Android. Därefter skapar du ett kostnadsfritt konto. Du måste vara 19 år gammal, inneha körkort sedan minst ett år och Bank ID. Det går bra att använda appen även med utländskt körkort, följ bara anvisningarna i appen.

För att använda bilarna väljer du en tillgänglig bil i appen, och trycker på ”boka detta fordon”. Därefter har du 15 minuter på dig att ta dig till fordonet och trycka på ”lås upp”. Väl inne i bilen startar du den enkelt genom att trycka på startknappen. Sedan är det bara att köra!


Krediter till Happy Golfer-medlemmar

Som medlem i Happy Golfer får du varje månad en kod att använda i appen. Med vårt brevlådemedlemskap Happy Golfer Basic får du 100kr att åka för per månad, och med Happy Golfer Plus får du 150kr att köra för!

Du anger koden under ”credits” I appen och bör direkt se att ditt konto tankats på. Dina krediter dras automatiskt av från din första resa och det går såklart utmärkt att köra för mer än krediternas värde. 

För att påbörja din resa väljer du en av de tillgängliga bilarna nära dig och låser upp bilen med appen. En Aimo kan endast hämtas och lämnas i den markerade hemmazonen, men det går utmärkt att köra och parkera tillfälligt utanför den. Så när du spelar golf tar du din Aimo till banan, parkerar den vid klubben och efter rundan återlämnar du den i hemmazonen.


Golf-ID, Aimo-krediter och en Greenfee – 389kr

Det billigaste sättet att utnyttja vårt samarbete på är med Happy Golfer Basic. För endast 389kr / säsong får du ett aktivt golf-ID inom två timmar, 100 aimo-krediter varje månad samt din första runda på Happy Golfer Stockholm gratis!. Beställ nu och få dina Aimokrediter direkt.

Om du har några frågor om samarbetet eller våra medlemskap finns vi alltid i chatten.


Besök Happy Golfer Stockholm

27-hål, 30 min från city. Lediga starttider i helgen.

Happy golfer overview

Mattias Bohlin

Mattias är expertkommentator på discoveryplus och fd. proffsspelare. Det är han som står för allt utbildningsmaterial på HappyGolfer.se!