Medlemskap /

Happy Golfer Plus

990kr / säsong

  • Golf-ID aktiverat inom 1h under kontorstid, oftast inom några minuter. Alltid inom 24h

  • Spela på alla Sveriges banor mot greenfeeavgift.

  • Golfhäftet- Golf till halva priset på 1200 banor (värde 595kr)

  • Kostnadsfri första runda på vår hemmaklubb Happy Golfer Stockholm!

  • Tillgång till vår medlemsshop med 15-50% rabatt på golfutrustning!

  • Friskvårdsberättigat! Använd ditt friskvårdsbidrag.
Happy Golfer Omdömen

Fler medlemskap

Medlemskap för alla golfare, med blixtsnabb av ditt golf-ID.

Basic

389 kr / säsong

Spela på Sveriges alla banor mot greenfee.

Obegränsat

4995 kr / säsong

Fritt spel på båda våra banor alla dagar.

City

7995 kr / säsong

Fritt spel, transport till banan och garanterad starttid.

Spela på alla banor

Plus är golfmedlemskapet för dig som spelar en del och vill lyfta ditt spel. Det är fullpackat med förmåner som kommer göra dig till en bättre och mer aktiv golfare. Medlemskapet passar alla handicapnivåer och åldrar.

Vi bjuder på första rundan
Vi vill gärna se dig på vår egna hemmanana Happy Golfer Stockholm och därför bjuder vi dig på din första runda när du blir basic-medlem. 27-hål, 30 min från Stockholm city.
Halv greenfee på 1200 banor

Men golfamore (golfhäftet) får du halv spelavgift på över 1200 anslutna banor runt om i Europa. Ca. 200 av dessa ligger i Sverige. Bla. Happy Golfer Stockholm.

Medlemspris på golfutrustning

Som medlem i Happy Golfer får du tillgång till vår medlemsshop! Där hittar du de senaste prylarna från de största varumärkena som Titleist, Callaway, Cobra, Mizuno mf till medlemspris! Alltid 15-50% rabatt.


Spana in shopen här.

Blixtsnabb aktivering av golf-ID
Ditt golf-ID aktiveras kort efter beställning så att du är redo för banan direkt! Oftast aktiveras det inom några minuter, men alltid inom en timme under kontorstid, och som längst inom 24 timmar under helg.
Utvalda golfupplevelser
Under våren 2024 lanserar vi Happy Golfer Experiences - en samling kurerade erbjudanden på golfupplevelser runt om i landet endast för medlemmar i happy Golfer. Håll utkik på sajten och i din mailkorg under våren för mer information.
Friskvårdsberättigat

Golf är friskvårdsberättigat vilket betyder att du kan använda ditt friskvård för att betala medlemskapet. Vi är anslutna till alla de största portalerna så som Benify och Epassi. Sök på "Happy Golfer".


Om ditt företag inte är anslutet till en friskvårdsportal går det också bra att betala för ditt medlemskap med kort och sedan lämna in ditt kvitto till din arbetsgivare.