blogg /

Bästa golfpresenter inför säsongen 2024

Golfpresent

Återaktivera ditt golf-ID inom 2h

Spela på alla Sveriges banor mot greenfee. Endast 389kr / säsong

golf id inom 2h

Presenter till golfare

Det finns många olika typer av presenter som golfare kan uppskatta. Du kan välja en present som är praktisk, som ett nytt golfset eller en golfbag, eller du kan välja en present som är rolig, som ett golfspel eller en golftröja. Här är en lista på 10 presenter som passar en golfare:

1. Golfkeps

Vill du gå på det säkra kortet så kan du köpa en golfkeps som present. Man kan aldrig ha för många golfkepsar som golfare. Det finns många olika typer av golfkepsar att välja mellan, så du kan hitta en som passar golfarens stil och behov.

2. Golfbag

Går golfaren fortfarande runt med samma bag efter flera år kan det vara en perfekt present. En ordentlig och bekväm golfbag är något vi rekommendera att ha ute på golfbanan.

3. Golflektion

En golflektion kan hjälpa mottagaren att förbättra sitt spel. En bra instruktör kan identifiera mottagarens svagheter och hjälpa dem att utveckla strategier för att förbättra dem.

Vi erbjuder både nätbaserad träning och samarbeten med instruktörer över hela landet för att bli bättre golfare.

4. Golfkikare

När golfaren vill ta sitt golfspel till nästa nivå så är golfkikaren ett bra verktyg. Det är viktigt att lära sig hur långt man slår med varje golfklubba. Golfkikaren ger dig möjligheten att se exakt hur långt kvar du har till pinnen . Jag skulle rekommenderar PinFinder 600.

5. Puttmatta

Puttmattor är ett bra sätt att förbättra sitt puttande. De är ofta gjorda av konstgräs eller gummi och har ett hål i mitten som du kan träna på att putta i. Puttmattor finns i olika storlekar och prisklasser, så du kan hitta en som passar din budget.

6. Golfweekend

Vill du ta golfpresenten till nästa nivå så är en golfweekend helt rätt. Den finns många fina golfresort här i Sverige men även utomlands som man ska åka iväg till under en weekend.

7. Golfbollar

Något som alltid går åt på golfbanan är golfbollar. Ett paket med schyssta golfbollar kommer alltid att uppskattas av golfaren. Det finns golfbollar i flera olika prisklasser. Det bästa bollarna på markanden är Titleist Pro V1

8. Roliga golfkläder

Är du i situation där det känns som att golfaren som ska få presenten redan har allt? Då passar roliga golfkläder utmärkt som present. En golfpike med roliga tryck på kommer mottagaren att uppskata.

9. Golfnät/slagnät

Är den som ska få presenten en golfnörd och har en gräsmatta hemma? Då är golfnät en rolig och bra present. Slagnätet sätts upp hemma där golfaren kan slå riktiga golfslag och träna på svingen.

10. Golfmössa

Tyvärr är inte vädret alltid det bästa i Sverige under golfsäsongen. Men som tur är finns det många snygga golfmössor som håller golfaren varm under golfrunden. Titleist Charleston Mössa är både snygg och bekväm för en golfrunda.

Farsdagspresent golf

Om din far är en passionerad golfentusiast, finns det inget bättre sätt att visa din kärlek och uppskattning än med en minnesvärd golfpresent! I listan ovanför har vi samlat de bästa och mest eftertraktade presenter för golfälskare som kommer att få hans hjärta att slå extra hårt.

Om du vill skämma bort pappa ordentligt så kan en custom fitting för att hitta nya klubbor vara en perfekt present. Det ökar självförtroendet och nöjet att spela med golfklubbor som är individuellt anpassade.

Golfhäftet Plus

Spela för halv greenfee på 1200 golfbanor i Europa. Beställ golfhäftet plus för endast 595kr

Happy Golfer

Golfupplevelse

Vad är den bästa golfupplevelsen? Den bästa golfupplevelsen kan variera beroende på individuella preferenser och intressen. Det kan vara allt ifrån att spela på en spektakulär golfbana till en minnesvärd personlig prestation. Hur som helst vill en golfare alltid får en minnesvärd golfupplevelse, vilket kan vara en bra present att ge. En golfresa till en känd golfdestination eller en golfresort kan erbjuda en unik upplevelse med förstklassig service, lyxiga faciliteter och en variation av golfbanor att utforska.

Jesper Jegander Happy Golfer

Jesper Jegnader

Jesper är ansvarig för bloggen hos Happy Golfer.