Brevlådeklubb / greenfeemedlemskap i Stockholm

I den här artikeln går vi igenom vad som gäller kring greenfeemedlemskap Stockholm, samt vilka banor som erbjuder spel mot greenfee i länet.

Den stora fördelen med ett greenfeemedlemskap är att du betalar en låg årsavgift och sedan får spela på alla banor runt om i landet mot greenfee. Det passar perfekt för dig som tex. vill resa och spela golf!

Stockholms län är en utmärkt golfdestination som erbjuder många fina banor där du kan spela som greenfeemedlem. Vilken bana som passar dig bäst beror så klart på var i länet du föredrar att spela, samt hur duktig du är. Detta eftersom vissa banor är mer utmanande än andra, och handicap krav kan förekomma!


Välkommen till Happy Golfer Stockholm

Vår hemmabana 30 min från Stockholm City! Här hittar du både en fullängds 9 och 18-hålsbana. Tillgängliga starttider redan till helgen!

Happy golfer stockholm

Två banor, 27-hål

Lediga starttider

Range & Träningsområden

Bar & Restaurang

Distansmedlem golf

Genom att teckna ett brevlådemedlemskap hos oss kan du spela mot greenfee på alla banor. Här följer en lista med banor i Stockholms län och deras ordinarie greenfee priser, men kom ihåg att du som student eller pensionär oftast kan komma undan lite billigare.

Som medlem i Happy Golfer bjuder vi på din första runda på vår hemmaklubb Happy Golfer Stockholm! Teckna ditt medlemskap här


Golfklubb

GF Helg

GF Vardag

Happy Golfer Stockholm

fr 250kr

fr 90kr

Arninge GK

750kr

600kr

Björkhagens GK

400kr

350kr

Fors GK

450kr

360kr

Botkyrka gk

650kr

500kr

Österåkers GK

750kr

600kr

Wäsby GK

770kr

570kr

Sollentuna GK

800kr

550kr

Viksjö GK

700kr

550kr

Ågesta GK

750kr

600kr

Stockholms GK

950kr

850kr

Greenfeemedlemskap Stockholm

Ett distansmedlemskap går att använda i hela Sverige, du behöver alltså inte ett speciellt greenfeemedlemskap Stockholm för att spela på banor i Stockholms län. Du kan med andra ord vara medlem hos oss på Happy Golfer och spela på banor i tex:


Medlemskap golf

Som du ser kan en greenfee kosta ganska mycket. Därför kan det löna sig att teckna ett mer traditionellt golfmedlemskap i en lokal klubb om du tror att du kommer spela många rundor där. Då betalar du en högre årsavgift (oftast mellan 3-5000kr) och spelar sedan fritt på klubbens bana.

Sådana medlemskap kallas oftast ”fullvärdiga” och erbjuds av alla golfklubbar. Därför är det enklast att kontakta respektive klubb för prisinformation.

Behöver du ett golf-ID?

Spela på alla Sveriges golfbanor för 389kr/år. Blixtsnabb registrering.

Happy Golfer