Brevlådeklubb & greenfeemedlemskap Stockholm

I den här artikeln går vi igenom vad som gäller kring greenfeemedlemskap Stockholm, samt vilka banor som erbjuder spel mot greenfee i länet.

Den stora fördelen med ett greenfeemedlemskap är att du betalar en låg årsavgift och sedan får spela på alla banor runt om i landet mot greenfee. Det passar perfekt för dig som tex. vill resa och spela golf!

Stockholms län är en utmärkt golfdestination som erbjuder många fina banor där du kan spela som greenfeemedlem. Vilken bana som passar dig bäst beror så klart på var i länet du föredrar att spela, samt hur duktig du är. Detta eftersom vissa banor är mer utmanande än andra, och handicap krav kan förekomma!


Välkommen till Happy Golfer Stockholm

Vår hemmabana 30 min från Stockholm City! Här hittar du både en fullängds 9 och 18-hålsbana. Tillgängliga starttider redan till helgen!

Happy golfer stockholm

Två banor, 27-hål

Lediga starttider

Range & Träningsområden

Bar & Restaurang

Distansmedlem golf

Genom att teckna ett brevlådemedlemskap hos oss kan du spela mot greenfee på alla banor. Här följer en lista med banor i Stockholms län och deras ordinarie greenfee priser, men kom ihåg att du som student eller pensionär oftast kan komma undan lite billigare.

Som medlem i Happy Golfer bjuder vi på din första runda på vår hemmaklubb Happy Golfer Stockholm! Teckna ditt medlemskap här


GolfklubbGF HelgGF Vardag
Happy Golfer Stockholmfr 250krfr 90kr
Arninge GK750kr600kr
Björkhagens GK400kr350kr
Fors GK450kr360kr
Botkyrka gk650kr500kr
Österåkers GK750kr600kr
Wäsby GK770kr570kr
Sollentuna GK800kr550kr
Viksjö GK700kr550kr
Ågesta GK750kr600kr
Stockholms GK950kr850kr

Greenfeemedlemskap Stockholm

Ett distansmedlemskap går att använda i hela Sverige, du behöver alltså inte ett speciellt greenfeemedlemskap Stockholm för att spela på banor i Stockholms län. Du kan med andra ord vara medlem hos oss på Happy Golfer och spela på banor i tex:


Medlemskap golf

Som du ser kan en greenfee kosta ganska mycket. Därför kan det löna sig att teckna ett mer traditionellt golfmedlemskap i en lokal klubb om du tror att du kommer spela många rundor där. Då betalar du en högre årsavgift (oftast mellan 3-5000kr) och spelar sedan fritt på klubbens bana.

Sådana medlemskap kallas oftast ”fullvärdiga” och erbjuds av alla golfklubbar. Därför är det enklast att kontakta respektive klubb för prisinformation.

Behöver du ett golf-ID?

Spela på alla Sveriges golfbanor för 389kr/år. Blixtsnabb registrering.

Bli medlem
Happy Golfer

Vi använder kakor för att kunna ge dig bästa möjliga upplevelse på vår hemsida. Läs mer i vårCookie policy